Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Yummy Cheesecake!

Yλικά

  • 600 γραμ. φράουλες / βύσσινο
  • 300 γραμ. ζάχαρη
  • 250 γραμ. μπισκότο σε σκόνη (τύπου πτι μπερ)
  • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο
  • 900 γραμ. τυρί κρέμα (τύπου philadelphia)
  • 90 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

1
) Ανακατεύετε τις φράουλες με τη ζάχαρη σε ένα μπωλ και
το αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο.

2)
Ανακατεύετε τα μπισκότα με το βούτυρο, και τα τοποθετείτε στο τσέρκι ως βάση στον πάτο πιέζοντας με τα χέρια.
3) Χτυπάτε πρώτα το τυρί κρέμα με την άχνη, και μετά ρίχνετε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα,μέχρι να γίνει πηχτό.
4) Το αδειάζετε πάνω απ' το μπισκότο και το απλώνετε ομοιόμορφα.
5)Αφού παγώσουν οι φράουλες με τη ζάχαρη, τις ρίχνετε σε κατσαρολάκι και βράζετε για μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά (να γίνει σαν μαρμελάδα).
6) Αφήνετε να κρυώσει, και τη ρίχνετε πάνω απο την κρέμα.
 
Διατηρείται στο ψυγείο!

Καλή όρεξη!!!

Ντέμης

2 σχόλια: