Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ήταν μια νύχτα βροχερή,μια νύχτα του Νοέμβρη...

Tότε και εμπνεύστηκα αυτό το blog... Πάντα μου άρεσε να γράφω,να ψάχνω και να αφηγούμαι όλα όσα θεωρώ σημαντικά... ο κόσμος πολύ μεγάλος,οι πληροφορίες τριγύρω άπειρες και εγώ μια κουκίδα στο χάρτη όπως όλοι... όμως η φωνή του καθενός μας έχει κάτι να πει, να ψιθυρίσει, να φωνάξει... η δικιά μου θα βγει στην επιφάνεια από εδώ... με ή χωρίς γονική συναίνεση, όσα νιώθω θα τα πω... θα τα μοιραστώ μαζί σας με χαρά,χιούμορ και διάθεση... θέματα ποικίλης ύλης της καθημερινότητας που αφορούν όλους μας, με στόχο να ενημερώσουν, ενθαρρύνουν, προβληματίσουν... Θα χαρώ πολύ να ακούσω προτάσεις και θέματα προς συζήτηση από τους επισκέπτες... και μακάρι όλοι μέσα από τις ενέργειες να γίνουμε καλύτεροι...

Είμαι ο Ντέμης,και μόλις...άρχισα.Καλώς ήρθατε στο
Demis face... ;)

Υ.Γ. Αυτό το blog δημιουργήθηκε με σκοπό την ελεύθερη και πρωτότυπη έκφραση, όλα όσα γράφονται δεν προέρχονται από άλλες πηγές, αλλά από προσωπικές εμπειρίες. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική. Παρακαλώ γράφετε αυτά που θέλετε στα ελληνικά για την ευκολότερη και αποτελεσματικότερη κατανόηση των υπολοίπων επισκεπτών. Σχόλια και παρατηρήσεις με υβριστικό και κακόβουλο περιεχόμενο θα διαγράφονται.

Ντέμης

Yummy Cheesecake!

Yλικά

  • 600 γραμ. φράουλες / βύσσινο
  • 300 γραμ. ζάχαρη
  • 250 γραμ. μπισκότο σε σκόνη (τύπου πτι μπερ)
  • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο
  • 900 γραμ. τυρί κρέμα (τύπου philadelphia)
  • 90 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

1
) Ανακατεύετε τις φράουλες με τη ζάχαρη σε ένα μπωλ και
το αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο.

2)
Ανακατεύετε τα μπισκότα με το βούτυρο, και τα τοποθετείτε στο τσέρκι ως βάση στον πάτο πιέζοντας με τα χέρια.
3) Χτυπάτε πρώτα το τυρί κρέμα με την άχνη, και μετά ρίχνετε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα,μέχρι να γίνει πηχτό.
4) Το αδειάζετε πάνω απ' το μπισκότο και το απλώνετε ομοιόμορφα.
5)Αφού παγώσουν οι φράουλες με τη ζάχαρη, τις ρίχνετε σε κατσαρολάκι και βράζετε για μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά (να γίνει σαν μαρμελάδα).
6) Αφήνετε να κρυώσει, και τη ρίχνετε πάνω απο την κρέμα.
 
Διατηρείται στο ψυγείο!

Καλή όρεξη!!!

Ντέμης