
Υλικά
Γάλα (μία
κουτάλα αντιστοιχεί σε κάθε κρέπα, γεμίστε ανάλογα τον αριθμό που επιθυμείτε)
Αυγά (1 ανά 3
κρέπες)
Μία κουταλιά αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο
Μία κουταλιά αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο
Ζάχαρη (μισό
κουταλάκι)
Λίγο αλάτι
Λίγο αλάτι
Αλεύρι (όσο
πάρει για να γίνει πηχτός χυλός)
Στην πράξη
Χτυπάμε όλα τα
υλικά μαζί στο μίξερ ή ανακατεύουμε καλά χειροκίνητα μέχρι να γίνουν
ομοιόμορφα. Ψήνουμε ατομικά την κάθε κρέπα και απ' τις 2 πλευρές σε τηγάνι ή
κρεπιέρα (βουτυρώνουμε την επιφάνεια από πριν για να μην κολλήσουν). Γεμίζουμε
με υλικά της επιλογής μας.
Enjoy....
Ντέμης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου